Franch & Free Gastouder Marieke de Boon

Franch & Free Gastouder: opvang in huiselijke sfeer

Wie ben ik?

Mijn naam is Marieke de Boon. 


Ik ben geboren op 31 juli 1975. Ik ben getrouwd met Bas sinds 1998 en we hebben samen een zoon, Samuel (2006). Ook hebben wij 2 pleegkinderen. Vanaf 1 januari 2009 ben ik als zelfstandige werkzaam in de Kinderopvang. Onder de naam F&F GO Marieke de Boon, ben ik ingeschreven bij de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. Uiteraard ben ik ook ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang.

Ik ben graag sportief en creatief bezig, 
Buiten hebben wij 2 konijnen.

Ons christelijk geloof heeft een belangrijke plek in ons leven, 
maar wij laten iedereen vrij in zijn of haar denken hierover! Er wordt wel gebeden aan tafel, maar ieder kind is vrij om dit wel of niet te doen. Bij mij zijn alle kindjes met liefde welkom, ongeacht religie of achtergrond.

Gastouderopvang is een erkende vorm van kinderopvang 
met strenge kwaliteitseisen en ik mag een groot aantal kinderen tegelijk opvangen. De kinderen worden op een professionele wijze verzorgd en er is veel aandacht voor elk kind apart. Ook in de schoolvakanties kunt u ze brengen, met uitzondering van onze vakantie in de zomer en de kerst. Werken met kinderen kost veel energie, maar je krijgt er ook heel veel voor terug. Ik vind het heel fijn om kinderen een veilig plekje te bieden, waar ze zich prettig en nog belangrijker, waar ze zich thuis voelen. Het is fantastisch werk waar ik elke dag van mag genieten!